Tavoite

Pielisen Sulosointu ry perustettiin 12.8.2016. Yhdistys on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kehittyä laulamisessa. Tavoitteenamme on järjestää jäsenille monipuolista toimintaa sekä järjestää yleisölle erilaisia tapahtumia.

Yhdistys on tarkoitettu laulunharrastajille, joilla on halu kehittyä harrastuksessaan. Tämä pitää sisällään laulunopetusta, esiintymisvalmennusta sekä jäsenten säännöllisiä kokoontumisia harjoittelun merkeissä. Lisäksi opiskellaan laulamiseen liittyviä tukiaineita, esim. musiikin teoriaa ja nuottien tuntemusta (solfausta).

Tavoitteena luoda koulutustoimintaa, kehittää ja ylläpitää laulutaitoja ja -kulttuuria. Tärkeä tavoite on myös antaa kehittävän harrastuksen myötä helpotusta stressin ja arjen pyörittämiseen. Toimintaan kuuluu osana järjestää yleisötilaisuuksia ja virkistää paikallista vapaa-ajan toimintaa sekä antaa koulutusta esim. nuorille. Järjestettävät tapahtumat ovat esim. kilpailuja, lavatansseja, yleisiä laulutapahtumia. Yhteistyö vastaavien yhdistysten kanssa on myös osana toimintaa. Tavoitteena järjestää Pielisen Karjalan alueella vuosittainen laulukilpailu.